50 g smör
½ dl matolja
2 ägg
2 dl socker
1 dl farinsocker
2½ dl mjöl
4 msk kakao
2 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
1 nypa salt
50 g 70% choklad
- Sätt ugnen på 150 grader
- Smält smöret och tillsätt oljan
- Vispa ägg, socker & farinsocker pösigt och rör ner det varma smöret
- Blanda de torra ingredinserna och vänd ner i smeten
- Fyll en löstagbarform och stick ner grovt brutna chokladbitar
- Grädda i mitten av ugnen i ca 30 min
3 kommentarer:
Den ser väldigt läcker ut. Har också provat denna, men jag tyckte som du att den inte var så speciell.
Leilas kladdkaka har jag inte provat, ser himla gott ut så jag kanske skulle testa den nästa gång jag gör kladdkaka
Jag har inte provat Leilas kladdkaka. Det är sällan jag gör kladdkaka men blev väldigt sugen nu.
Skicka en kommentar